Menu

Påske Camp i Skævinge

image
12. april 2017 kl. 19:39
Super Påskecamp

Super Påskecamp

 

Mandag og tirsdag i påsken var 36 markspillere og 13 målmænd samlet til angriber- og målmandscamp i Skævinge arrangeret i samarbejde med DGI Nordsjælland.

 

Det blev to dage med fuld tryk på, masser af afslutninger og flotte redninger anført af angrebsinstruktørerne Peter Bennet og Olcay Senoglu, samt målmandstræner Steffen Petersen og deres assistenttrænere. 

 

- Det var to super dage, hvor vejret godt nok kunne have været lidt bedre, men det blev heldigvis kompenseret med alle spillernes træningsiver. Det var dejligt at se den store opbakning til campen fra både spillere i IS Skævinge og en stribe andre klubber, siger ungdomskoordinator i IS Skævinge Fodbold, Rudi Dalsgaard.

 

IS Skævinge Fodbold har de senere år afviklet både minifodboldskoler og DBU's fodboldskole om sommeren, men det er første gang, klubben prøver at afvikle en mini-camp i påskedagene.

 

- Campen kom i stand via en god idé hos en forælder til nogle spillere i klubben. I stedet for at sende spillere fra Skævinge af sted til til camps, ville hun hellere sørge for et godt arrangement i vores klub, og det kunne vi som klub jo kun bakke op om, fortæller Rudi Dalsgaard.

 

- Det er et fantastisk eksempel på noget, vi gerne vil have endnu mere af i IS Skævinge Fodbold. En god idé, som idémageren selv vil være med til at føre ud i livet, mens vi i bestyrelsen så tilbyder den assistance, der skal til for at få det til at lade sig gøre. Vi tror på, at det kan give klubben en langt bredere forankring i byen og blandt spillere og forældre, så det ikke er en lukket kreds af bestyrelsesmedlemmer og trænere, der skal have det hele til at løbe rundt.