Menu

Guld og sølv til HSV-piger

image
23. juni 2017 kl. 15:10
Hillerød Syd-Vest (HSV) havde to hold til final 4-stævnet om sjællandsmesterskabet

Guld og sølv til HSV-piger

Hillerød Syd-Vest (HSV) havde to hold til final 4-stævnet om sjællandsmesterskabet i forgangne weekend, og de sejrsvante piger kom hjem med endnu mere metal.

U14 kom ind til stævnet som bedste to’er, så de var på forhånd outsidere, men det prædikat fik pigerne hurtigt vasket af ved at slå FK Sydsjælland 8-2 i semifinalen. I finalen ventede Fløng-Hedehusene. Efter 17 minutter kom HSV foran ved Victoria Bentzen på oplæg fra Julie Nybo, og så var det ellers bare om at forsvare sig mod en fysisk stærk modstander. Et kvarter før tid kunne Julie Nybo dog gøre det til 2-0 og dermed sikre HSV U14 et sjællandsmesterskab.

HSV U16 havde vundet sin pulje og dermed adgang til sjællandsmesterskabet, og i semifinalen blev sikkert vundet 3-0 over Roskilde Pigefodbold på tre mål af Anna Lausten. I finalen ventede naboerne fra Frederikssund, og selv om Line Lund fik udlignet til 1-1, så var Frederikssund bare bedre på dagen. Det blev 1-2 lige inden pausen, og kampen sluttede 1-4, så Frederikssund snuppede guldet, mens HSV så tog sølvmedaljerne,

Nu går begge HSV-hold på en velfortjent sommerferie, inden det går løs igen. Og man er velkommen til at komme og spille med, når træningen starter op igen.