Menu

Klub frivillig

Vi har brug for din hjælp - Idrætsugen, Kræmmermarked og de mange andre aktiviteter i løbet af året kan ikke lade sig gøre uden din og alle de mange andre frivilliges hjælp

Idrætsugen er foreningens største arrangement og vi har brug for frivillige hænder for at få det til at fungere. Vi håber derfor at du kan afsætte nogen timer i løbet af ugen til at give en hånd med.

Vi har oprettet alle vagter i løbet af ugen i et smart bookingsystem så du kan se hvor vi mangler hjælp og selv sætte dig på vagt når det passer ind i din kalender. Hvis du er medlem af Klub Frivillig har du fået brugernavn og password allerede.

Hvis du ikke er med der er du mere end velkommen til at oprette en ny bruger og byde ind på vagterne. Oplysningerne bliver ikke anvendt andre steder og du kan frit slette din bruger igen. Vi takker på forhånd for hjælpen!

Se hvad du bl.a. kan hjælpe os med:

  • Kioskvagter i hallen og klubhuset i løbet af året
  • Kridtning af baner
  • Vagt i boder (madtelt, pølsevogn, ølvogn, bar mv.)
  • Opsætning og nedtagning før og efter
  • Deltagelse i udvalg, hvor planlægningen af enkelte aktiviteter planlægges
  • Økonomivagter Vagter til afvikling af aktivteter

Hvis du har nogen timer i overskud før og i løbet af ugen hører vi meget gerne fra dig. Vagter i ugen kan du selv vælge i vores vagtplan - Du finder linket her til venstre.

Har du lyst til at deltage i planlægningen hører vi gerne fra dig . Kontakt Lasse eller Kasper for at høre nærmere. Send en e-mail til os på frivillig@iss-fodbold.dk

 

Sammen gør vi en forskel!